Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Bestellijst is leeg

pallets worden gratis geleverd op werkdagen meestal binnen 24 uur.

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Wanneer er extra waarde gehecht wordt aan hygiëne dan zijn papieren handdoekjes de best mogelijke optie. Al meerdere malen is er een vergelijking gemaakt met onder andere luchtdrogers en textiel handdoeken en er is bewezen dat er veel minder bacteriën achterbleven na gebruik van papieren handdoekjes. Door het gebruik van, er wordt immers gewreven, zijn er meer dan de helft van de bacteriën verdwenen. Papieren handdoekjes bieden echter nog heel wat andere voordelen, zoals: 

  • Veel snellere drogingstijd (bij een luchtblazer duurt dit al snel een 30 tot 50 seconden);
  • Er worden, in tegenstelling tot gebruik van een luchtblazer, geen schadelijke bacteriën de lucht ingeblazen;
  • Vaak worden hete luchtdrogers onvoldoende gereinigd waardoor deze soms zelf een broeihaard voor bacteriën vormen.

Het gebruik van papieren handdoekjes is daarom ten zeerste aangeraden in scholen, rust- en ziekenhuizen, kinderdagverblijven, horeca, campings maar zeker ook in de voedingssector.

De papieren handdoekjes zijn hygiënisch en eenvoudig bij te vullen. Er zijn verschillend gevouwen papieren handdoekjes zoals u hieronder ziet; iedere dispenser heeft zijn eigen gevouwen handdoekje. Voordat u de handdoekjes besteld, controleer dan altijd welke vouw u nodig hebt. Weet u niet zeker welke handdoekjes u nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aan de hand van wellicht een fotootje van de dispenser kunnen wij u vertellen, welke handdoekjes het meest geschikt zijn. 

Z vouw C vouw Multi vouw
Z gevouwen handdoekjes C gevouwen handdoekjes Multi gevouwen handdoekjs

 

Dit zijn de meest gangbare manieren waarop papieren handdoekjes gevouwen zijn. De Z gevouwen handdoekjes worden over het algemeen het meest gebruikt.

 

Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Aanbiedingen ontvangen?

captcha 

TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.