Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Bestellijst is leeg

pallets worden gratis geleverd op werkdagen meestal binnen 24 uur.

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Toiletpapier wordt dagelijks meerdere malen gebruikt en daarmee is het één van de grootste facilitaire kostenposten van een onderneming.

Het is van belang dat u een kwalitatief goed toiletpapier kunt kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Toiletpapierkopen probeert in deze behoefte te voorzien door het prijspeil en de marges zo laag mogelijk te houden. Tevens met maandelijkse aanbiedingen waarvoor u zich in kunt schrijven rechts onder op deze pagina. Een van de aantrekkelijkste voorwaarden is dat bij aanschaf van een pallet met één en hetzelfde product er gratis geleverd wordt op ieder door u gewenst adres in Nederland. 

Toiletpapier kan verschillen in het aantallen lagen, papiersoort en lengte. Toiletpapierkopen heeft 1,2,3 en 4 laags papier.

  • 1 laags wordt vaak gezien als budget toiletpapier. Dit wordt veelal gebruikt op evenementen of wanneer er minder rekening wordt gehouden met het comfort van de gebruiker.
  • 2 laags is het meest verkochte papier. Dit papier is sterk genoeg zodat het papier niet snel scheurt en het heeft een goede comfort.
  • 3 laags toiletpapier is het luxe toiletpapier. Erg sterk en zacht! Het aantal vellen geeft de lengte van het papier op de rol aan, oftewel hoe meer vellen des te langer de rol.

Soms wordt het aantal meters vermeld in plaats van het aantal vellen. Het papiersoort is ook erg belangrijk. Naturel papier kent u voornamelijk als “schuurpapier” . Het is grijs en voelt stug aan.
Tissue papier is wit papier voelt erg comfortabel. Cellulose is nog zachter dan tissue papier en heeft hierdoor het hoogste comfort.

Toiletpapierkopen heeft ook ECO papier, Dit is toiletpapier dat op ecologische wijze is geproduceerd. Dit papier kunt u herkennen aan het logo op de site. Dat merknamen niet altijd garant staat voor kwaliteit hoef ik hier niet uit te leggen. U betaald meestal meer voor de merknaam dan voor het product. Toiletpapierkopen verkoopt alternatieven van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Er zijn verschillende varianten toiletpapier: het traditionele toiletpapier met als kern een kartonnen koker, bekend uit de supermarkt en thuis gebruik. Verder het systeem doprol toiletpapier, de coreless variant – dit is toiletpapier zonder koker, het jumbo toiletpapier is verkrijgbaar in zowel de mini, midi als maxi variant en als laatste het bulkpack toiletpapier, losse velletjes toiletpapier.  

Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Aanbiedingen ontvangen?

captcha 

TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.