Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Bestellijst is leeg

pallets worden gratis geleverd op werkdagen meestal binnen 24 uur.

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Het wassen en hygiënisch schoon houden van zowel de handen als de werkomgeving is noodzakelijk om besmettingen en overdracht van bacteriën te voorkomen. Dit geldt zeker in gezondheids omgevingen en de voedingsindustrie. Het is dan ook van belang dat men hier de juiste producten dicht in de buurt heeft. Het handhygiëne assortiment van Toiletpapierkopen is onderverdeeld in verschillende toepassingsgebieden. Voor het standaard handen wassen zijn er foam zeep en handzeep. Daarnaast desinfectiezeep voor het doden van de bacteriën op de handen voor zware vervuilde handen is er een korrelzeep. Een groot aantal van onze handzepen en reinigers zijn verkrijgbaar in jerrycan-formaat als navulverpakking voor onze zeepdispensers. En zoals altijd is de aanschaf per pallet extreem voordelig en de pallets worden in Nederland gratis thuis bezorgd. 

Handhygiëne in de voedselindustrie

Handhygiëne is van emininet belang in de voedselverwerkingsindustrie. Dit is dan ook vastgelegd in de HACCP-richtlijnen. Worden richtlijnen voor een correcte handhygiëne niet nageleefd, dan kan er kruisbesmetting optreden - kruisbesmetting is simpel gezegd de overdracht van bacteriën van het ene op het andere product. Een goed voorbeeld hiervan is de overdracht van bacteriën van rauwe producten als bijvoorbeeld kip naar producten die al bereid zijn en klaar voor consumptie. Wil men dit voorkomen, dan is het zaak dat werknemers de richtlijnen voor een correcte handhygiëne volgen. Gebeurt dit niet, dan kunnen de gevolgen desastreus zijn: verontreinigde producten met als gevolg omzetderving; iemand wordt ziek in uw restaurant met als gevolg een rechtsgeschil, imagoschade, in een fabriek kunnen zelfs de gehele productie worden stilgelegd. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de enorme gevolgen. Zorg daarom voor duidelijke richtlijnen binnen uw organisatie en wees streng wanneer deze richtlijnen niet worden nageleefd. 

Handhygiëne in de gezondheidszorg

Net als in de voedselverwerkingsindustrie speelt handhygiëne in de gezondheidszorg een cruciale rol als het gaat om een veiligheid. Het lijkt eenvoudig, regelmatig en correct de handen wassen, maar in de praktijk blijkt dit niet altijd het geval te zijn. In de zorg ligt de druk op de werknemers erg hoog en iedere dag is opnieuw een operationele uitdaging. Het grondig wassen van de handen kan er dan wel eens bij inschieten. Om te voorkomen dat werknemers een loopje nemen met de handhygiëne, is het zaak ze te overtuigen van het belang. Is er binnen uw organisatie geen correctie handhygiëne dan kan dit serieuze gevolgen hebben voor uw reputatie en accreditatie.

Handhygiëne in fitness- en gezondheidscentra

Hoewel minder cruciaal dan in de gezondheidszorg en voedselverwerkingsindustrie, is hygiëne in fitness & health centra natuurlijk ook erg belangrijk. Klanten komen er om te werken aan hun conditie en algemeen welzijn. Dit dient dan ook te gebeuren in een gezonde en comfortabele sfeer. Synoniem aan gezond en comfortabel staat schoon; een schone omgeving waarin mensen zich fijn voelen is even belangrijk als de fitnessprogramma's en trainingen die men aan biedt. Een groot aantal ex-leden van sportclubs geeft zelfs aan vertrokken te zijn, omdat de hygiëne te wensen over liet. Zorg dus dat uw hygiëne op orde is, is dit niet het geval dan kan u dit klanten kosten. Zorg voor producten voor handontsmetting - bijvoorbeeld Purell - en ontsmettingsmiddel of wet wipes voor het reinigen van de fitnesstoestellen. Ook dient er natuurlijk voldoende gelegenheid te zijn om de handen te wassen en een volledige uitgeruste kleedkamer.

Handhygiëne in hotels

Het zal geen verrassing zijn dat loyaliteit - lees vaste klanten - enorm belangrijk is voor de hospitality industrie. Het kost ontzettend veel moeite om nieuwe klanten aan te trekken, het is dan ook belangrijk dat deze klanten bij u blijven. Bovendien, klanten die tevreden zorgen weer voor nieuwe klanten door middel van aanbevelingen. Investeer daarom in gastloyaliteit. Zorg er daarom voor dat elk verblijf piekfijn in orde is en dat de kamers fris en schoon zijn. Dit betekent dat hygiëne en in het bijzonder de handhygiëne streng nageleefd moeten worden. U kunt de tevredenheid van uw gasten en werknemers laten stijgen door slechts een aantal kleine aanpassingen: zorg dat op elke hotelkamer een flacon handontsmetting klaar ligt voor de gast. Zelfs na het vertrek zullen gasten gebruik blijven maken van dit product. Iedere keer dat de gast ervan gebruik maakt zal men terugdenken aan het verblijf. Desinfectiemiddelen voor handhygiëne kunnen eventueel ook aan werknemers worden verstrekt. Dit toont dat u begaan bent met hun welzijn. Kies in uw kamers en toiletten voor handhygiëne producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Dit in verband met maatschappelijke betrokkenheid. 

Handhygiëne in productieomgevingen

Werknemers dienen te werken in een gezonde productieomgeving. Mensen vullen zich beter en de arbeidsproductiviteit zal stijgen. Dit is vooral van belang in productieomgevingen. Hier wordt voornamelijk met de handen gewerkt en handhygiëne speelt dan ook een vitale rol voor het welzijn van werknemers. Toiletpapierkopen levert een breed assortiment aan producten die de hygiëne binnen productieomgevingen waarborgen, waarvan desinfectiezeep - en middelen zonder meer de belangrijkste zijn om de verspreiding van ziekmakende bacteriën en virussen tegen te gaan. Hang op zichtbare plaatsen zeepdispensers neer.

Handhygiëne in kantooromgevingen 

Ook de handhygiëne in kantooromgevingen mag natuurlijk niet over het hoofd worden gezien. Honderden tot duizenden keer per dag komen werknemers in aanraking met bacteriën: de knop van de deur, lift, contact met collega's, toetsenborden en klanten. Ziekteverzuim kan hier een gevolg zijn en ziekteverzuim leidt tot een verminderde productiviteit. Zorg daarom voor een correct handhygiëneplan waarin de gezondheid van uw werknemers centraal staat: aansporen tot het gebruik van producten ter bevordering van de handhygiëne en het regelmatig wassen van de handen, in ieder geval na een toiletbezoek. De resultaten zijn de investeringen meer dan waard. Hang op zichtbare plaatsen zeepdispensers neer.

Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Aanbiedingen ontvangen?

captcha 

TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.