Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Cart empty

pallets worden gratis geleverd op werkdagen meestal binnen 24 uur.

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)


1Your Cart
There are no products in your cart.
Product Total:


2 Login — OR — Become a Member

card_travel Billing details

Address Nickname
Add/Edit Billing details

local_shipping Shipping details

Same as Billing
Add/Edit Shipping details
€ 0,00 TPL_FLEXIBLE_TOTAL_TAX


3 Choose Shipping
We are sorry, no shipment method matches the characteristics of your order.
€ 0,00 Shipping Total:


Grand Total: € 0,00


4 Choose Payment


5 Notes and special requests
Notes and special requests
Terms of Service

Terms of service

Klein de goedkoopste logo

  • Toiletpapierkopen zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.
  • Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Toiletpapierkopen kenbaar heeft gemaakt.
  • Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van dit artikel is vermeld, zal Toiletpapierkopen geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch meest 1 a 3 werkdagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.
  • Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.
  • In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal Toiletpapierkopen het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.
  • Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Toiletpapierkopen zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de consument.
  • Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij Toiletpapierkopen tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan Toiletpapierkopen bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Klantenservice

Bedrijfsgegevens


TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.