Als je onze webshop gebruikt krijg je cookies!
×
Toiletpapierkopen
B2B Toiletpapierkopen
×
 x 

Bestellijst is leeg

pallets worden gratis geleverd op werkdagen meestal binnen 24 uur.

  (alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW)

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toiletpapier kan verschillen in het aantallen lagen, papiersoort en lengte. Toiletpapierkopen heeft 1,2,3 en 4 laags papier.

  • 1 laags wordt vaak gezien als budget toiletpapier. Dit wordt veelal gebruikt op evenementen of wanneer er minder rekening wordt gehouden met het comfort van de gebruiker.
  • 2 laags is het meest verkochte papier. Dit papier is sterk genoeg zodat het papier niet snel scheurt en het heeft een goede comfort.
  • 3 laags toiletpapier is het luxe toiletpapier. Erg sterk en zacht! Het aantal vellen geeft de lengte van het papier op de rol aan, oftewel hoe meer vellen des te langer de rol.
  • 4 laags toiletpapier is het meest luxe toiletpapier. Extra zacht en oersterk https://tinyurl.com/yx5yaejs.

Soms wordt het aantal meters vermeld in plaats van het aantal vellen. Het papiersoort is ook erg belangrijk. Naturel papier kent u voornamelijk als “schuurpapier” . Het is grijs en voelt stug aan. Tissue papier is wit papier voelt erg comfortabel. Cellulose is nog zachter dan tissue papier en heeft hierdoor het hoogste comfort.

Recycled papier

Recycled toiletpapier is gemaakt van 100% gerecycled papier. We leveren duurzaam toiletpapier en is gecertificeerd met het Europese Ecolabel welke de duurzame productieprocessen van het toiletpapier erkent. Het FSC® recycled keurmerk garandeert 100% inzet van oud papier als grondstof voor ons duurzaam toiletpapier. Het is ook meestal iets grijzig van kleur.

Tissue papier

Tissue is de benaming voor een papieren witte toiletrol. Een tissue toiletrol kan gemaakt worden van zowel nieuw als gerecycled papierpulp.Tissue papier is wit papier voelt erg comfortabel

Cellulose papier

Is een polysacharide die door nagenoeg alle planten wordt gemaakt (vooral bomen). In deze stof zit in veel natuurlijke vezelsHout bestaat voor een groot deel uit cellulose, maar bevat ook andere stoffen als lignine en hemicelluloseKatoen en watten zijn nagenoeg zuivere cellulose. Cellulose is ook een van de stoffen die zich bevindt in de celwand van planten. Cellulose is slechts een van de polymeren die kunnen worden gemaakt van glucose; andere zijn bijvoorbeeld zetmeel en glycogeen. Dit is nieuw papier en is het meest zachte en comformtabel!

Toiletpapierkopen verkoopt alternatieven van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Er zijn verschillende varianten toiletpapier: het traditionele toiletpapier met als kern een kartonnen koker, bekend uit de supermarkt en thuis gebruik. Verder het systeem doprol toiletpapier, de coreless variant – dit is toiletpapier zonder koker, het jumbo toiletpapier is verkrijgbaar in zowel de mini, midi als maxi variant en als laatste het bulkpack toiletpapier, losse velletjes toiletpapier.  

Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Aanbiedingen ontvangen?

captcha 

TOP

De waardering van www.toiletpapierkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 review.